info@isc-group.nl
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Olie & 
Biobrandstof
Inspecties

Partner in inspecties in
diverse divisies.

 

Neem contact op Over ons

Agrarische
Diensten

Partner in inspecties in
diverse divisies.

 

Neem contact op Over ons

Welkom bij
ISC Group

Partner in inspecties in
diverse divisies.

 

Neem contact op Over ons

Industriële
Inspecties

Partner in inspecties in
diverse divisies.

 

Neem contact op Over ons

Sectoren

Industriële Inspecties

ISC is marktleider op het gebied van industriële service en oplossingen. We meten, inspecteren en valideren op verschillende wijze. Onze activiteiten resulteren in het verminderen van risico’s, het verbeteren van efficiëntie & veiligheid en het verbeteren van de servicekwaliteit. Wij helpen u te voldoen aan de complexe wettelijke vereisten voor gezondheid, veiligheid en milieu in verschillende regio’s en markten. Laat ons u helpen uw bedrijfsimago en reputatie te versterken en te beschermen om ten goede van zowel de koper als de producent.

Olie en biobrandstoffen

ISC professionele brandstof inspecteurs helpen klanten hun financiële belangen te beschermen tijdens de overdracht, opslag, bulktransport en andere bedrijfsactiviteiten van goederen. Transport onderzoek van ruwe olie, geraffineerde brandstoffen en andere geraffineerder aardolie producten. Verhoogde voorschriften voor emissie van fossiele brandstoffen en de snel stijgende prijzen van ruwe olie hebben geleid tot een toenemende belangstelling voor het gebruik van biobrandstoffen als energiebron. ISC helpt u om uw voordeel op het gebied van duurzame energie te vergroten door middel van gespecialiseerde testen en onafhankelijke inspectie van biobrandstoffen. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe we u kunnen helpen om een duurzaam voordeel te behalen voor uw co-firing power.


Agrarische inspecties

ISC biedt u een wereldwijd netwerk van specialisten en laboratoria en helpt verladers, handelaars, eindgebruikers en overheidsinstanties om de kwaliteit, kwantiteit en integriteit van hun producten te beoordelen. ISC biedt diensten aan alle sectoren van de landbouwmarkt: van peulvruchten, granen, oliehoudende zaden en voedingsmiddelen tot vloeibare ladingen, suiker, vezels, fruit, cacao, koffie, meststoffen en meer.